Wizz Air обявява назначаването на нов оперативен директор полети
Секция: БЪЛГАРИЯ
01 Юли 2016 13:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Wizz Air обявява назначаването на нов оперативен директор полети

/КРОСС/ Wizz Air Holdings plc (‘Wizz Air') най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, обяви днес, че назначава Йозеф Южели за оперативен директор полети и член на ръководния екип на компанията. Назначението влиза в сила веднага.
Южели се присъединява към Wizz Air през 2004 като директор покупки и търговски партньори, и през последните 12 години е ръководил различни търговски отдели и организации, включително и настоящата позиция директор летищно развитие от 2012. Преди WIZZ, Южели, 49, е развивал богат търговски и мениджърски опит в Malév Hungarian Airlines и Procter & Gamble. Йозеф има диплома за трафик и транспортно инженерство от Budapest University of Technology and Economics.
Йозеф Варади, главен изпълнителен директор на Wizz Air, каза: "Йозеф е в авиокомпанията от нейния старт и през годините е натрупал задълбочени познания за индустрията. Неговият управленски опит и дълбоко познаване на бизнеса ще осигури лидерство на ключовите отдели в рамките на полетната експлоатация, включително летателна и кабинна дейност, планиране и оперативен контролен център. Това отново е идеален пример за успешната формула WIZZ, където умната и упорита работа, ангажираност и всеотдайност дават резултат в развитие на кариерата във висшия мениджмънт. "
-Край