Cadillac представи два нови модела в Берлин
Секция: Автомобили
06 Юли 2016 13:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Cadillac представи два нови модела в Берлин

/КРОСС/ Ако има място в Европа, което да прилича донякъде на центъра на Ню-Йорк, то това е Берлин. Той предлага културни съсредоточия и алтернативни сцени за ентусиазирани артисти и хора предизвикмащи обикновенното. Това е и причината заради която Cadillac бредстави два нови ма него модела на остров Ейсвердер, където има разположена стара фабрика от 17-и век.

"Берлин е гореща точка за модата, дизайна, музиката и рисуването и локация която съмпада перфектно с новот позициониране на марката ни. Темата ни Dare Greatly /букв. Осмелявай се яко/ представя новата ни креативност и "безмилостно управление" които са вече сърцевината на марката ни" - сподели при представянето Уве Елингхаус, шеф-маркетинг офицер на Cadillac, пише www.auto-press.net.

2016-а отбелязва нова продуктова експанзия на Cadillac, която тръгва с представянето на двата нови модела. Новият флагман - Cadillac CT6, предефинира участието на марката в сегмента на премиум седаните на пазара със своята нова технобогия и дизайн. Изцяло новият XT5 вскарва иновативно инжинерство и изработка, заедно с отлично чуство на управление в сегмента на луксозните кросовъри. XT5 е основополагащ моделi на нова серия кросовъри на марката.

И двата модела предлагат изключителна динамичност, опаковани в типичния за Cadillac рафиниран стил и комфорт. CT6 ще е достъпен за дилърите в Европа от 5-и септември тази година с базова цена от € 73 500 за изпълнението Luxury до € 94 500 за изпълнението Platinum. Кросовърът XT5 тръгва на същата дата в шоу-румовете при стартова цена от € 48 800 за Luxury, € 56 800 за Premium и € 66 800 заPlatinum, като всичките цени са за пазара във Федералната република.