Порнозвезда и любовница на Порошенко представи Украйна на срещата на върха на НАТО
Секция: СВЯТ
13 Юли 2016 08:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Порнозвезда и любовница на Порошенко представи Украйна на срещата на върха на НАТО

/КРОСС/ На срещата на върха на НАТО, която се проведе на 8-9 юли във Варшава, Украйна бе представена от порнозвездата Ирина Фриз, пише полското издание Dziennik-polityczny, цитирано от “Комсомолская правда“.

Девойката е бивш прессекретар на президента Петро Порошенко, а сега заема поста на депутат във Върховната рада. Преди дни на Фриз се падна честта да бъде координатор на украинската работна група на конгреса на членовете на Северноатлантическия алианс. В програмата бе планирано заседание по въпросите за кризата в Украйна.

Според украинските медии, 41-годишната Ирина Фриз започнала трудовата си кариера още на 14 г. като продавачка в магазин. През 2003 г. завършила Националната академия за изобразително изкуство и архитектура в специалност теория и история на изкуствата. Същата година в биографията на 28-годишната дама са отбелязани два важни факта – става любовница на Порошенко и започва да изкарва „джобни пари” като порноактриса, твърди Dziennik-polityczny.

Възрастта й я прави много подходяща и за двете начинания. Като се пропуснат подробностите от нейния житейски и професионален растеж със своя богат опит Фриз става ръководител на отдел в администрацията на украинския президент по обществени комуникации и информатика. Днес тя е представител в НАТО, отговаря за присъединяването на Украйна към алианса и вероятно това не е последната й длъжност в държавната йерархия.

„Възможно е Ирина Фриз да иска да засенчи славата на известната италианска порноактриса от унгарски произход Чичолина?” – задават въпрос журналистите от Dziennik-polityczny. „Това не е първият случай в историята, когато актриса от филми за възрастни е избрана в парламент на демократична държава. И както показва животът, няма да е последният”, пише изданието.

Тази пролет шармантната Ирина Фриз попадна и под огъня на украинските медии, които я попитаха как така си купува кола 10 пъти надвишаваща приходите й през 2015 г. “Депутатът от Върховната Рада от фракцията “Блок на Петро Порошенко” Ирина Фриз е декларирала за 2015 г. доход от 115 697,67 гривни, а си е купила автомобил AudI A5 за 1 158 160 гривни, писа Українські Новини.