Иван Иванов става старши директор "Корпоративни продажби" в Мтел
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Юли 2016 13:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Иван Иванов става старши директор "Корпоративни продажби" в Мтел

/КРОСС/Иван Иванов, понастоящем старши мениджър „Продажби" в компанията, заема позицията старши директор "Корпоративни продажби" в Мтел от 1 юли. Основните му отговорности на новата длъжност ще са обслужването на всички корпоративни клиенти на компанията, разработването на нови продукти, които да отговарят на техните нужди, и продажбата им.

Иван Иванов е завършил специалност „Право" в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Своята кариера в телекомуникационния сектор започва преди 16 години от най-ниските нива в йерархията като търговски консултант в магазин на Мтел. Развивайки потенциала и уменията си, постепенно той израства в кариерата си и достига позицията бизнес консултант за корпоративни клиенти. През 2004 година се премества в Глобул, където е началник на отдела за стратегически клиенти. От 2008 до 2010 година развива свой бизнес с франчайз магазини на Глобул.

През 2010 година Иван Иванов се завръща в Мтел, където заема последователно позиции като мениджър „Потенциални клиенти", старши регионален мениджър и старши мениджър „Продажби". За тези шест години той успява да се докаже като ефективен мениджър и постига изключителни търговски резултати, заради което и сега поема обслужването на всички корпоративни клиенти на Мтел.