SOLAR SUMMER 2016 с грандиозно откриване
Секция: КУЛТУРА
23 Юли 2016 12:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
SOLAR SUMMER 2016 с грандиозно откриване

/КРОСС/Най-големият български фестивал за електронна музика SOLAR SUMMER 2016 наближава. Тази година най-запомнящите партита, сливащи залеза и изгрева, ще се редуват с МARK KNIGHT, DUBFIRE, SAMANTA, SHARAM, ANNA, DANNY TENAGLIA, FEDDE LE GRAND JOSEPH CAPRIARI, както и популярнaта техно двойка АDAM BEYER и IDA ENGBERG. Грандиозното откриване е на 30 юли, а CACAO BEACH CLUB ще посрещне абсолютния любимец на публиката - Mark Knight. Заедно с него ще чуем и един от резидентите на YALTA CLUB - RUNO.

В България любовта към Маrk Knight е огромна и не само - тя е споделена. Ето защо и тази година Mark Knight е приготвил специален 6-часов сет за българските си фенове и няма търпение да усети отново тръпката, която го кара да се връща толкова години подред.

„Няма друго място в света, което да ме кара да се чувствм така, както България. За мен страната ви е като мой „втори дом". Всяко гостуване за мен е неописуемо изживяване и оставя специален спомен. Красивият плаж и изгревите на Cacao Beach, заедно с хилядите хора, които винаги оценяват музиката ми и никога не си тръгват до последната секунда, са един от любимите ми моменти през лятото и ме карат да се чувствам жив.", споделя MARK KNIGHT.