Звездите, чиято любов угасна тази година
Секция: Шоубизнес
23 Юли 2016 12:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Звездите, чиято любов угасна тази година

/КРОСС/Само преди няколко дни актьорът от „Пожарникарите от Чикаго" Тейлър Кини изненадващо се раздели с поп звездата Лейди Гага.

До март месец т. г. двамата бяха истинска картина на щастието (на снимката се вижда), като винаги демонстрираха пред камерите силната си любов, а в интервютата разказваха с охота своята любовна история, започнала на снимачната площадка на неин видеоклип.

Е, оказа се, че хубавецът Тейлър, който изглежда нямаше проблем с ексцентричния нрав на певицата, все пак не е успял да издържи на нейното щуро темпо на живот.

Според слуховете двамата са скъсали след едногодишен годеж най-вече заради факта, че Кини живее основно в Чикаго, където снима своя сериал, а Лейди Гага почти никога не се намира в този град.

Тъжното е, че до към средата на 2016-та страшно много двойки-знаменитости обявиха раздялата си, развода си или края на годежа си, понякога като истински шок за своите фенове.

Все пак има шанс за любовта и в Холивуд. Няколко двойки знаменитости, които бяха решили да се разделят, осъзнаха, че все още се обичат и се събраха за радост на почитателите си.

Това са Патрик и Джилиан Демпси, Меган Фокс и Барйън Остин Грийн и Бен Афлек и Дженифър Гарнър, които стопираха разводите си.

Джиджи Хадид и Зейн Малик, и Шарън и Ози Озбърн пък се събраха след краткотрайни раздели.