Предстоящи събития в страната за днес, 24 юли
Секция: Предстоящи събития
24 Юли 2016 09:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за днес, 24 юли

/КРОСС/***София.
В 11.00 часа в Зала 8 на НДК, младежката организация на АБВ ще проведе първата си Национална конференция. Форумът е под наслов "Гласът на младите - гласът на България".

***
Бургас.
От 10.00 до 20.00 часа в КЦ "Морско казино" ще отвори врати Детски музей на колела.
***
Бургас.
От 19.30 часа в Експозиционен център"Флора" ще се състои премиера на стихосбирката "Девет бала любов" от Пейо Пантелеев, част от изложението "С книга на плажа".

***
Варна.
От 17.30 във фоайето на Аулата на Икономическия университет ще бъде представена новата книга на проф. Розмари Стателова.

***
Варна.
Фестивалът „Славянско лято" продължава от 10.00 до 20.00 часа в неделния ден в МОЛ Варна.

***
Лом.
В 9.00 часа, в гр. Лом, Белоградчишкият епископ Поликарп и ще отслужи неделната света Литургия в храм „Успение Богородично". По време на богослужението епископ Поликарп ще благослови вярващите християни и ще им преподаде Архипастирския благослов на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан.

***
Пловдив. На 24 юли от 9.00 часа Негово Преосвещенство Знеполският епископ Арсений, викарий на Пловдивския митрополит, заедно със свещениците от Пловдивска духовна околия, ще отслужи света литургия в храма „Св. Георги" в с. Черноземен.

***
Ямбол.
В 10.30 часа министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще посети Комплекса за социални услуги за деца и възрастни, където ще подпише договор с кмета на община Ямбол Георги Славов за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по ОП „Развитие на човешките ресурси 2014-2020 г.".