Премина второто заседание на 19 Общинска Конференция на БСП - Айтос
Секция: ПОЛИТИКА
24 Юли 2016 09:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Премина второто заседание на 19 Общинска Конференция на БСП - Айтос

/КРОСС/Изключително делово и атрактивно протече второто заседание на 19 Общинска Конференция на БСП- Айтос, която се проведе на 23 юли в заседателната зала на Община Айтос. Гостува Народният представител Петър Кънев.

Информация за проведеното вътрешнопартийно гласуване председателят Милена Янева представи с диаграми и мултимедийна презентация резултатите на Община Айтос, Област Бургас и страната. За президент социалистите от Община Айтос излъчиха 10 кандидатури.За вицепрезидент номинациите бяха значително по-малко- изключително много гласове на подкрепа беше събрал любимецът на айтозлии- Народният представител Петър Кънев. Изказванията на хората съдържаха надеждата, че БСП трябва да излъчи изключително интелигентна, обединяваща и привличаща вниманието на хората кандидат-президентска двойка. Повечето предложения се обединиха около личността на Корнелия Нинова- новият лидер на БСП- да бъде кандидат за президент.

В края на Конференцията социалистите обсъждаха предстоящия събор на Бузлуджа- най-големият БСП- форум, който тази година ще се проведе на 30 юли и се предвижда участието на 60 хил. души, тъй като БСП чества 125 г. от създаването си през 2016 г.