На море или планина? Ето ги всички предимства на почивката край брега
Секция: Туризъм
26 Юли 2016 11:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
На море или планина? Ето ги всички предимства на почивката край брега

/КРОСС/ Може би всичко зависи от вашата представа и темперамент, но предимствата на морската почивка все пак си остават...
Ще си кажете, че това си е лично предпочитание на всеки, и не може така да се отсича категорично. Факт е, че хората имат различни нагласи и темперамент, което предполага и съответните потребности по време на ваканция. И въпреки това, край брега е не само отмарящо за тялото, но и за ума, а шумът от вълните е като балсам за душите ни. Прозрението на Хемингуей, че всичко, което е далеч от морето, е провинция, със сигурност не е случайно.
Дали сте съгласни или не - ето ги петте предимства на морската почивка пред тази на планината:

1. Винаги може да се върнете към ранните си вълшебни спомени, когато сте посещавали семейно курорти като „Златни пясъци". Питате се какво има сега там и му се радвате само от снимките на ваши познати? Поправете грешката си, защото комплексът не е за богоизбрани. А хотели като „Еделвайс", които изглеждат луксозни и изключително класни, могат да ви приютят на страхотни цени. Всичко това е възможно през последните години, благодарение на сайта www.grupovo.bg.

2. Купонът е на морето - несъмнено това е довод, който вярваме, никой не може да оспори!

3. Тенът е съвсем друг, когато се трупа край морето. Сигурно има някаква магия в цялата история, но специалистите го обясняват с минералите, които кожата ни поема от водата. В резултат на това той изглежда по-свеж и блестящ. Дамите веднага ще го оценят!

4. Децата събират слънчеви лъчи и се закаляват, сменяйки различни температури и играейки на фона на морския бриз. Съвсем не е за подценяване техният имунитет, който ще ги предпази от заболявания през студените месеци.

5. Все пак лятото е кратко и само тогава можете да се възползвате от сензационни оферти за морето, като тези в grupovo.bg. През зимата не бихме могли да го сторим, но пък точно тогава можем да покараме ски в планината, ако толкова ни влече.
Сравнете сами предложенията на сайта и ще се убедите. Важно е да се отбележи обаче, че на колкото по-голяма дистанция сте от морето през сезона, толкова по-изгодно би излязла почивката ви. Такива примамливи ваучери ни изкушават за планински релакс, че кой не би се замислил... Но ние гласуваме за морето! А вие?