Panasonic стартира програмата „Изпробвай и купи” за първи път в България
Секция: Технологии
26 Юли 2016 12:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Panasonic стартира програмата „Изпробвай и купи” за първи път в България

/КРОСС/ В сътрудничество с магазините за фотографска техника ФотоПавилион, за първи път в България компанията Panasonic вече предлага възможност за наемане и тестване на свои обективи и фотоапарати. Това е чудесен начин, чрез който любителите на фотографията могат да изберат най-доброто оборудване за нуждите си като го изпробват в разнообразни условия.
За да се наеме фотографска техника на Panasonic е необходимо единствено да се посети магазин, оторизиран от компанията* или да се посети уебсайта на ФотоПавилион.
*Към момента в програмата участва магазина на ФотоПавилион в София.
Наличните модели на обективи от Panasonic за наемане и тестване са:

H-HS12035

H-HS35100

H-FS100300

H-HS043

H-X025

H-HS12035 - многофункционалност и изключително качество

Този бърз вариообектив се характеризира с голяма светлосила F2.8 в целия диапазон. Фокусното разстояние 12-35 мм. покрива диапазона от широкоъгълни снимки през стандартен зрителен ъгъл до средния телефото обхват. Благодарение на големия си диаметър, този обектив е идеален не само за заснемане на красиви пейзажи, а и за висококачествени интериорни снимки. Неговата функционалност обогатява възприятията и ефектите на разфокусиране, като позволява да се направят снимки и видеозаписи, които отговарят на специфичните желания и очаквания на потребителите. Конструкцията, която е устойчива на прах и пръскане, прави обектива идеален за работа на навън, а когато е поставен на фотоапарат LUMIX, също устойчив на прах и пръскане, може да бъде използван при почти всякакви метеорологични условия, като позволява да освободите пълния си творчески потенциал.

H-HS35100 - идеален при всеки ъгъл
Ултра-дългият диапазон 35-100 мм. при висока скорост на затвора и F2.8 позволява да се постигне красиво омекотяване на образа при портретни и макро снимки. Високата скорост на затвора също така дава възможност да се държат в кадър бързо движещите се обекти, например при спортни събития. Същевременно, устойчивата на прах и пръскане конструкция прави обектива идеален за използване навън. И така, можете да вземете фотоапарат LUMIX, устойчив на прах и пръскане, и да дадете пълна свобода на вашата креативност при почти всякакви метеорологични условия.

H-FS100300 - телефото с огромни възможности
Този телеобектив с ултра-приближаване до 300 мм. е перфектен за заснемане от разстояние на динамични спортни събития и диви животни, до които е трудно да се доближите. За разлика от обикновените обективи, обективите Lumix G са малки, леки и се побират в дланта на ръката. С него е възможно да се правят професионални спортни снимки и дори да се заснемат отделни капки вода, падащи във въздуха.

H-HS043 - повече творчески възможности
Този бърз F1.7 обектив създава красив ефект на дълбочина на рязкост, като позволява да се правят впечатляващи и креативни снимки. Със средното си телефото фокусно разстояние от 42.5 мм., този компактен обектив е идеален за портрети с богати и дълбоки образи. Неговите оптични характеристики и многофункционалност позволяват да се правят реалистични макро снимки, например на храна или натюрморт.

H-X025 - Перфектен „боке" ефект
Насладете се на снимки с отлично качество и минимални изкривявания - този бърз F1.4 обектив LEICA DG SUMMILUX създава великолепни образи, дори при снимане през нощта или на закрито. Характерно за този обектив LEICA е уникалното меко замъгляване, очароващо много фотографи по целия свят и превръщащо обикновените сцени в изключително красиви снимки, пълни с емоции. Обективът е идеален за всякакви ситуации, както в ежедневието, така и при пътуване.

Наличният модел на фотоапарат от Panasonic за наемане и тестване е:
DMC-GH4 ТЯЛО - DSLM фотоапарат от най-висок клас
Panasonic GH4 е DSLM фотоапарат с Live MOS цифрова матрица и резолюция 16 мегапиксела. Фотоапаратът е оборудван с тяло от магнезиева сплав и позволява запис на видео с 4K качество. Новият процесор за обработка на изображенията Venus Engine е 4-ядрен и поддържа високоскоростен обмен на данни.
Моделът GH4 е предназначен за напредналите почитатели на фотографията, но също така отговаря и на изискванията за професионално оборудване, особено при използване с интерфейсния модул Lumix DMW-YAGH. Факт, който заслужава да бъде отбелязан е, че фотоапаратът предлага и възможност за непрекъснато снимане със скорост 12 кадъра в секунда, при което могат да бъдат направени 40 снимки в RAW формат или над 100 снимки в JPEG формат. OLED Live-View визьорът (LVF) с резолюция 2359K пиксела и задният монитор с резолюция 1036K пиксела осигуряват отлично пресъздаване на цветовете.

За да посетите уебсайта на ФотоПавилион, моля последвайте линка по-долу:
https://www.photopavilion.bg/продукти/под-наем/филтър/Panasonic-373
(*Уебсайтът не поддържа Internet Explorer)

Panasonic Corporation е световен лидер в разработването и предлагането на разнообразни електронни технологии и решения за потребителска електроника, жилищни, автомобилни и индустриални приложения, и промишлени устройства. От основаването си през 1918 г., компанията се разраства в глобален мащаб и сега управлява 474 дъщерни дружества и 94 асоциирани предприятия в цял свят, отчитайки консолидирани нетни приходи от продажби в размер на 56.794 милиарда Евро (7.553 трилиона йени) за финансовата година, приключила на 31 март 2016 г. С решимост за нови постижения чрез иновации във всички направления, компанията използва технологиите си, за да създаде по-добър живот и по-добър свят за своите клиенти. За да научите повече за Panasonic, посетете: http://www.panasonic.com/global