Котарак оцеля, след като беше изпран на 60 градуса в пералня
Секция: ЛЮБОПИТНО
29 Юли 2016 11:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Котарак оцеля, след като беше изпран на 60 градуса в пералня

/КРОСС/ Котаракът Боби от Нотингам оцеля, след като беше изпран при 60-градусова програма в пералнята на своята собственичка, съобщава БГНЕС. Той се е оказал на неподходящото място в неподходящото време, след като решил да подремне сред мръсното пране, пишат британските медии.

Неговата стопанка Лиза Кийфи не е разбрала какво се е случило, докато не чува силен шум от пералнята. Тя е извадила животното след прекарани почти две минути във водата.

След необичайното си приключение Боби веднага е заведен на ветеринар, който установява, че животното е в шок, с понижена телесна температура и се нуждае от вливане на течности.

„В моята 15-годишна кариера като ветеринар не съм виждал подобен случай", споделя пред Би Би Си един от докторите, прегледал 9-месечния котарак.

Според неговата собственичка той и преди е влизал в пералнята и се е налагало да го вади от там, преди да пусне прането. Точно преди инцидента тя го е извадила от машината, за да може да сложи още дрехи. Любопитната котка изглежда обаче отново се е вмъкнала на любимото си място за дрямка.

„Боби си научи урока по трудния начин, той вече не се доближава до пералнята", споделя неговата стопанка.