Discovery Channel излъчва новия 12-и сезон на отличената с награда „Еми” поредица - „Смъртоносен улов”
Секция: ЛЮБОПИТНО
22 Август 2016 13:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Discovery Channel излъчва новия 12-и сезон на отличената с награда „Еми” поредица - „Смъртоносен улов”

/КРОСС/Една от най-дългогодишните поредици на Discovery Channel - „Смъртоносен улов" се завръща за нов 12-и вълнуващ сезон на 23-и август от 22:00 часа. Отличеното с награда „Еми" предаване ще запознае зрителите с най-младия капитан в историята на предаването, както и с поредица от непредвидени ситуации, с които екипажите ще трябва да се справят, за да осигурят оцеляването си сред леденостудените води край бреговете на Аляска.

Новият кораб, който ще се включи в 12-ия сезон на поредицата, пази разтърсваща семейна история. Негов капитан е 23-годишният Шон Дуайър, който е най-младият командир в историята на поредицата. Бащата на Шон - Пат е бил рибар в Берингово море, но през 2013 г. загива от тежка болест. Преди да умре, той купува кораба „Брена Ей", за да подсигури бъдещето на съпругата и сина си. От този момент нататък Шон и майка му работят рамо до рамо и изкарват прехраната си благодарение на завещания от Пат занаят.

В новия, изпълнен с адреналин сезон Сиг влиза в конфликт с бившето си протеже, който се превръща в негов съперник, а Джош Харис губи контрол над „Корнелия Мари". След окончателното заминаване на Елиът Нийс, новият капитан на „Сага" Джейк Андерсън трябва да отърве кораба от лошия му късмет. Сега, с избрания лично от него екип, младият капитан може да обвинява само себе си, ако се провали.