Б.Т.Р. и екс вокалистът на „Джудас Прийст” - Тим „Рипър” Оуенс със съвместни концерти
Секция: ЛЮБОПИТНО
23 Август 2016 09:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Б.Т.Р. и екс вокалистът на „Джудас Прийст” - Тим „Рипър” Оуенс със съвместни концерти

/КРОСС/Рок музикантите обещават вълнуващо двучасово шоу. Феновете на твърдата музика ще имат възможност да чуят на живо вечните хитове на легендите „Джудас Прийст" и Рони Джеймс Дио, най-популярните песни от соловия албум на Тим Рипър, както и най-новото от Б.Т.Р. След концерта в София Лайв Клуб на 7септември, с начало 21 часа, Тим Рипър и Б.Т.Р. ще отпътуват за Русе, където ще закрият осмото издание на RUSSE Green Rock Fest, коeто ще разтърси площад „Свобода" на 9 септември.

Световната популярност на американеца Тим „Рипър" Оуенс идва с „Джудас Прийст" през 1996 г., с които работи до 2004 г. С тях записва номинирания за наградите „Грами" албум Jugulator /1997 г./. Тим Рипър Оуенс има невероятния шанс да работи и със световноизвестни музиканти като Ингви Малмстийн и Дъг Олдридж. Първото съвместно изпълнение на Б.Т.Р. с Тим Рипър бе на новогодишния концерт в Каварна през 2014 г.
Феновете на рок и метъл сцената, могат да видят Б.Т.Р. и Джон Лоутън на 14 септември, Силистра, пл."Свобода" 18 ч. и самостоятелен концерт на Б.Т.Р. на 16 септември, Сандански, Летен театър, 20 ч.