WIZZ AIR намалява с 25% днес всички линии от България
Секция: ИКОНОМИКА
24 Август 2016 10:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
WIZZ AIR намалява с 25% днес всички линии от България

/КРОСС/Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, и пазарен лидер в „лоу кост" сегмента в България, обяви днес лятна промоция, намалявайки с 25% всички полети от и до България. Тази масирана еднодневна акция* означава още по-големи спестявания за пътуващите между България и останалата част от Европа през това лято. Намалените цени са приложими за резервации до полунощ днес, направени на wizzair.com.

В България, Wizz Air предлага общо 38 линии до 14 държави от 3 летища, осигурявайки удобен достъп от страната до останалата част от Европа и извън нея, както за бизнес, така и за туризъм. Най-новите WIZZ маршрути, открити през август, свързват Варна с Будапеща, столицата и най-големият град в Унгария, и София с Нюрнберг, в германската област Бавария. До края на годината WIZZ ще започне още четири нови линии от София, свързвайки града с Кутаиси в Грузия, Будапеща в Унгария, Базел в Швейцария и Донкастър Шефилд в Обединеното кралство.

Taмара Валуа, директор корпоративни комуникации на Wizz Air, каза: "Въпреки че краят на лятото бавно приближава, това не означава, че планирането на ваканции или кратка почивка с приятели или с тези, които обичате трябва да свърши. Ние намаляваме с 25% цените всички наши линии в мрежата от България и се надяваме, че българските ни клиенти ще се възползват от тази възможност да резервират кратка градска ваканция в някой от любимите си градове. С нетърпение очакваме да посрещнем много туристи в България през циганското лято. Сега цените са дори още по-ниски и няма причина да не избягате на борда на нашите нови самолети."