NIGHTWISH избраха българите SEVI за подгряваща банда
Секция: Шоубизнес
26 Август 2016 11:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
NIGHTWISH избраха българите SEVI за подгряваща банда

/КРОСС/ Малко повече от две седмици делят меломаните от едно от най-вълнуващите събития в края на лятото. Феновете на симфоничния метъл най-накрая ще видят любимците си от NIGHTWISH в София. Това е и единствената дата на Балканите от това турне в годината, в която финландските титани празнуват 20 години на сцената.

Вече е известно и името на бандата, която ще открие епичния концерт в зала Арена Армеец на 14.09. След обстойно преслушване на редица кандидати от България и региона, NIGHTWISH решиха да поканят българите от SEVI да се качат на сцената преди тях. През 2015 г. групата свири и преди Том Кийфър от Cinderella, а през май тази година издаде втория си албум „The Battle Never Ends", за чието мастериране е допринесъл инженерът на LACUNA COIL Марко Барусо.

SEVI имат извоювани челни места в класациите със синглите "Limited Edition", "Speed up", and "On My Own", като "Speed Up" дори е официален химн на мотористите от The H.O.G. Chapter на Harley Davidson в София. Бандата е позната на феновете на по-тежкия саунд и от участието си в Каварна Рок Фест, благодарение на излизанията преди Europe, Krokus, Gus G и Pretty Maids.

Вторият албум на SEVI е изключително добре приет от критиката и феновете както в Европа, така и в Щатите, Португалия и Бразилия. На голям успех се радва и пилотният сингъл Don't Hesitate. 

Video:https://www.youtube.com/watch?v=qrmYUHsPrWM

Почти всички сектори в Арена Армеец вече са напълно разпродадени. Все още има ограничени бройки билети на цени от 69 до 89 лева. Ще ги откриете в OMV, The Mall, билетен център НДК, касите на Арена Армеец и онлайн на Eventim.bg.