US Open започва на 29-и август на живо по Евроспорт
Секция: СПОРТ
26 Август 2016 14:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
US Open започва на 29-и август на живо по Евроспорт

/КРОСС/ На 29-и август стартира последният за годината турнир от Големия шлем - Откритото първенство на САЩ. Турнирът ще продължи до 11-и септември, а както обикновено Евроспорт 1 и Евроспорт 2 ще предават нон-стоп мачовете в престижната надпревара. Първото живо включване е на 29-и август (понеделник) по Евроспорт 2 от 18:00 ч.

Тази година Евроспорт планира да излъчи над 240 часа от срещите на живо. За разлика от предишните години, през тази дъждовни паузи няма да има, тъй като US Open е поредният турнир от Шлема, който се сдоби с покрив. Освен че зрителите ще могат да наблюдават пряко играта на своите фаворити, те ще имат възможност да чуят и задълбочения анализ на легенди в тениса, които ще коментират срещите в турнира в ефира на популярното магазинно предаване „Гейм, сет и Матс".

Сред жените Серина Уилямс отново се нарежда в челните редици. Преди година тя пристигна в Ню Йорк със задачата да оформи Големия шлем, но на полуфинала налетя на Роберта Винчи и се случи една от най-големите изненади в историята на US Open. 12 месеца по-късно Уилямс отново е пред прага на историята. Триумф в Ню Йорк ще я направи най-титулуваната тенисистка в Откритата ера на Големия шлем.

От топ 10 при мъжете участие в турнира няма да вземат единствено Роджър Федерер и Томаш Бердих. Повечето въпроси започват и свършват с името на Джокович. Ще успее ли той да стане едва вторият тенисист от началото на века, превзел Голямата ябълка в две поредни години? Ще постави ли началото на нова победна серия в Шлема? Или Анди Мъри ще продължи да топи дистанцията до върха в световната ранглиста?

Всички отговори - на живо по Евроспорт.