Предстоящи събития в страната
Секция: Предстоящи събития
29 Август 2016 07:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ ***
София.
От 15.30 часа в Гербовата зала на „Дондуков"2 президентът Росен Плевнелиев ще удостои с орден „Стара планина" първа степен посланика на Руската Федерация в Република България Юрий Исаков.

***
София.
От 11.00 часа на 7 етаж в Министерството на образованието и науката, ще бъдат представени пред издателите одобрените от учителите учебници по история и цивилизации за V клас.

***
София.
В 05.30 часа, в залата на V етаж в Министерството на образованието и науката, ще бъде генериран изпитният вариант за държавния зрелостен изпит по български език и литература - сесия август-септември 2016 г.

***
София.
От 11.00 часа в сградата на ул. „Георг Вашингтон" 22 омбудсманът Мая Манолова ще представи на пресконференция промени в седем закона.

***
София.
От 11.00 часа в Гранитна зала на Министерски съвет министърът на правосъдието Екатерина Захариева и министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще представят на пресконференция изготвените промени в Семейния кодекс.

***
София.
От 12.00 часа в Националния пресклуб на БТА на пресконференция ще бъдат представени резултатите от проекта „Травма център за деца и семейства", финансиран чрез Българо - швейцарската програма за сътрудничество.

***
София.
От 13.30 часа ще се проведе пресконференция в централата на БСП.

***
София.
От 18.00 часа в Унгарски културен институт ще бъде открита фотоизложбата „Равновесие" на Бинка Кирова.

***
София.
От 19.00 часа пред сградата на Районна община „Младост" ще се проведе протест против застрояването и за общодостъпни паркове, детски и спортни игрища.

***
Благоевград.
В 10. 30 часа Цветан Цветанов ще проведе работна среща с областния предизборен щаб на ГЕРБ в офиса на партията на пл. „Христо Ботев" №2. В 11. 35 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с кмета на Благоевград Атанас Камбитов в сградата на Общинска администрация Благоевград. В 15.00 часа в офиса на партията в Гоце Делчев Цветан Цветанов ще разговаря с ръководството на ГЕРБ и общинските съветници от партията в общината. В 17.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в Сатовча, Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на партията в общината. В 19.00 часа в партийния офис на ГЕРБ в Гърмен, Цветанов ще проведе работна среща с общинското ръководство на ГЕРБ в населеното място и с активисти на партията.

***
Бургас. /Поморие.
От 20.30 часа на площад „Св. св. Кирил и Методий" пред НЧ „Просвета 1888" ще се проведе концерт на група „Мистик".

***
Видин.
От 14.00 часа в залата на Общинския съвет, кметът на Видин Огнян Ценков организира среща по повод представянето на инвестиционната програма по Оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020 г., на която са поканени общинските съветници, кметовете на кметства, кметските наместници и гражданите.

***
Дупница.
От 11.00 часа в заседателна зала на общинската администрация ще се проведе публично обсъждане на плана за финансово оздравяване на Община Дупница.

***
Кюстендил
От 10.00 часа в офиса на Областен информационен център ще бъде поставено началото на фотоконкурса на тема: „Бъдещето през обектива".

***
Свищов.
От 10.00 часа в Детски отдел на Градската библиотека ще се проведе инициативата „Да четем заедно „Приключенията на Лиско" (85 години от рождението на Борис Априлов).

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на Община Мъглиж.