Бионсе получи четири от наградите на MTV за музикални видеоклипове
Секция: Шоубизнес
29 Август 2016 08:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бионсе получи четири от наградите на MTV за музикални видеоклипове

/КРОСС/ Клипът на Бионсе за песента Formation бе признат за най-добър клип на годината на наградите на MTV, съобщиха информационните агенции. Видеото от шестия албум на певицата Lemonade бе номинирано общо за шест награди. Бионсе взе и отличието в категориите най-добро видео на изпълнителка, хореография, режисура и дълга форма на видео.

Канадският рапър Дрейк получи стауетката "Moonman" за най-добър хипхоп видеоклип за "Hotline Bling".

Церемония в "Медисън скуер гардън" в Ню Йорк започна с изпълнение на Риана на микс от нейни хитове. Риана е тазгодишната носителка на приза за цялостно творчество "Авангард" на името на Майкъл Джексън.

Момичешката група Fifth Harmony, спечелила X Factor, получи две награди "Лунния човек".

Организаторите съобщиха само три часа преди началото на шоуто, че Бионсе ще пее. Тя дойде с 4-годишната си дъщеря Блу Айви и майките на трима афроамериканци, убити от полицаи, Жените участват в клиповете от "Lemonade".

34-годишната Бритни Спиръс се върна на сцената на видео музикалните награди, за да изпълни най-новия си сингъл, за първи път след унизителното си представяне през 2007 г. Нейният албум, който излезе в петък, вече е хит.

Едно от най-големите имена на попмузиката обаче отсъства от двучасовата програма, отбелязва Ройтерс. Тейлър Суифт, която доминираше в музикалните награди през последното десетилетие, не получи нито една номинация за VMA тази година.