Citroen представя CXPERIENCE CONCEPT
Секция: Автомобили
29 Август 2016 13:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Citroen представя CXPERIENCE CONCEPT

/КРОСС/ Citroën разпространи първата официална информация за изцяло новата си концептуална разработка CXPERIENCE, която ще дебютира по време на международното изложение в Париж след месец.

С футуристичен дизайн, акцентиран и благодарение на внушителните си 22-цолови джанти, концепцията Citroen CXPERIENCE е с основни габарити дължина 4.85 метра, ширина 2 метра и височина от само 1.37 метра, а междуосието е цели 3 метра, пише auto-press.net.

Citroen CXPERIENCE CONCEPT е оборудван с plug-in хибридна задвижваща система, в която е включен бензинов двигател с максимална мощност от 150 до 200 конски сили и електромотор с допълнителни 110 конски сили. Концептуалната разработка е в състояние да предложи движение в чист електрически режим в продължение на до 60 километра, а презареждането от стандартна домашна инсталация отнема около 4.5 часа.

Успоредно с анонсирането на новата си концептуална разработка, от Citroen обявиха, че по време на салона в Париж ще бъде демонстрирано и новото поколение на C3.