Реформаторският блок няма да обяви във вторник кандидата си за президент
Секция: ПОЛИТИКА
29 Август 2016 19:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Реформаторският блок няма да обяви във вторник кандидата си за президент

/КРОСС/ Реформаторският блок (РБ) няма да обяви във вторник кандидата си за президент, както беше обявено в петък, предаде "Дневник". Претендентът им за президент трябваше да бъде обявен още миналия вторник. Без резултат завършиха и консултациите между партиите в петък и през целия август.

Вместо поредното заседание на Изпълнителния съвет на блока, ще се събере предизборния щаб на РБ, който трябва да вземе решения за частичните избори за кметове, насрочени на 2 октомври.

В Движение "България на гражданите" днес е имало препитване на номинираните от блока за кандидат президент - Трайчо Трайков, проф. Велислав Минеков и о.р. ген. Съби Събев. Четвъртият останал в надпреварата - Гроздан Караджов не е бил на сбирката на партията на вицепремиера Меглена Кунева.

Тези дни трябва да бъдат обявени резултатите от електронното допитване до членовете и структурите на СДС, което бе пуснато на партийния сайт преди седмица.

Ръководителите на партиите в блока щели да се съберат след сряда, когато започват заседанията на парламента след лятната депутатска ваканция.