Skoda показа интериора на Kodiaq
Секция: Автомобили
31 Август 2016 13:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Skoda показа интериора на Kodiaq

/КРОСС/ Компанията Skoda публикува официални снимки на интериора на 7-местния си кросовър, чиято премиера ще се състои на 1 септември в Берлин.

От информацията, предоставена от чешкия производител, става ясно, че третият ред седалки при модела ще се регулира на дължина и ще може да се прибира напълно в пода, като образува равна повърхност.

Обемът на багажника при версията с 5 места ще достига 720 литра, а при прибрани седалки - 2065 л., което според представител на Skoda е най-добрият показател в сегмента.
Освен това новият Kodiaq ще получи мултимедийна система със сензорно управление и навигация Google, а също така и отделен климатик за втория ред седалки, електрическо управление на вратата на багажника с безконтактно отваряне, пластмасови предпазители по каросерията, а също така и „спален комплект", който е предназначен за пътните на задните кресла.

Вече е известно, че кросовърът на Skoda ще бъде оборудван само с 4-цилиндрови двигатели. Бензиновите са с обем 1,4 литра - 125 и 150 к.с., и 2,0-литров със 180 к.с. Дизелите са 2,0-литрови, развиващи 150 и 190 к.с.

Източник: automedia.investor.bg