YALTA CLUB води ZOMBIE BOY в АРЕНА АРМЕЕЦ за HALLOWEEN
Секция: КУЛТУРА
21 Септември 2016 15:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
YALTA CLUB води ZOMBIE BOY в АРЕНА АРМЕЕЦ за HALLOWEEN

/КРОСС/Традицията повелява - HALLOWEEN в София се празнува с YALTA CLUB. Интересът към това парти всяка година става все по-голям и по-голям, което принуди YALTA миналата година да изнесе продукцията си за първи път извън пределите на клуба. Партито в Интер Експо Център се разпродаде 3 седмици преди събитието, а билетите на черно стигаха до 150 лева.

„Тази година искахме всичко да е още по-мащабно и да дадем шанс на повече хора да видят нашия HALLOWEEN на живо, това е и причината да се спрем на АРЕНА АРМЕЕЦ. Останалите зали просто ни отесняха. Сценографът и букинг екипът работят от няколко месеца по шоуто и се радваме, че успяхме да впечатлим Rick Genest с нашата концепция. Освен него ще видим и още доста артисти, а относно музиката - тук няма място за компромиси и експерименти. Залагаме на сигурното и най-доброто възможно - Victor Calderone и Liubo Ursiny."

Zombie Boy (роден като Rick Genest) е канадски артист и модна икона, която със сигурност ще подложи на изпитание вашите представи за красота. Той изглежда като ходещ мъртвец, но рисунките по тялото му заинтригуват и вдъхновяват много хора в последните няколко години. Той е една от най-обсъжданите личности в социалните мрежи, с милиони фенове по света, които искат да знаят всичко за иконата, музата, фрийк шоу артиста, изпълнителя и модела - ZOMBIE BOY.

Младият мъж, покрит изцяло с татуировки, се прочува през 2011 г. благодарение на стилиста на Лейди Гага и креативен директор на Thierry Mugler - Никола Формичети, който го избира за партньор на поп дивата за музикалния клип на „Born This Way". От този момент Zombie Boy се превръща в абсолютен хит. Следват участия в редица холивудски филми като „47 ронини" с Киану Рийвс, както и многобройни фотосесии за списания като Vogue, GQ, Vanity Fair. През 2012 г. Zombie Boy става рекламно лице на L'Oreal. Рекламата с него се превръща в една от най-успешните онлайн кампании за годината и е гледана повече от 60 милиона пъти само в YouTube. Този успех довежда до договор с L'Oreal и така Рик става първият мъж официален говорител на марката. Освен всичко останало Zombie Boy работи и като фрийк шоу артист в Circus Side Shows и притежава собствен пътуващ цирк, наречен Lucifer's Blasphemous Mad Macabre Torture Carnival.

Татуировките на Рик струват повече от 20 хил. долара и рисуването им е продължило над 10 години. Той има два рекорда Гинес за най-много татуирани буболечки (176) и най-много татуировки на човешки кости (139). Предстои му да покрие и оставащите 20% от кожата си. По всяка вероятност Zombie Boy ще ни изненада в София с някоя нова татуировка.