Графа, Мария Илиева и P.I.F. пеят за "Усмихни се, Карин дом"
Секция: Шоубизнес
23 Септември 2016 09:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Графа, Мария Илиева и P.I.F. пеят за "Усмихни се, Карин дом"

/КРОСС/ Тридневен благотворителен фестивал „Усмихни се, Карин дом" ще се проведе от днес до 25 септември, на поляната до дома. Събраните от него средства ще бъдат използвания за различни програми в подкрепа на децата с увреждания и техните родители.

За посетителите е подготвена богата музикална програма с участието на Графа, Мария Илиева, P.I.F. и „Тутурутка". В двора на „Карин дом" ще има още много забавления, барбекю, благотворителен базар и представяне на детски работилници. Входът е срещу дарение от 2 лв., като единствено за концерта в събота ще е 5 лв.

Организаторите се надяват второто издание да надмине миналогодишната сума от 29 000 лв., която е била използвана за разкриване на две нови групи.

Всяка година около 150 деца преминават терапии в „Карин дом". Подпомагат се и между 80-100 деца до 3-годишна възраст, за които програмата за ранна интервенция е безплатна, а специалистите извършват посещения в домовете им.

Организатор на фестивала „Усмихни се, Карин дом" тази година е американецът Андрю Кинг, който е женен за варненка и от няколко години живее тук. Чужденецът има 4 деца, най-голямото от които е на 20 години, а най-малкото - на няколко месеца.