Свършиха билетите за Арсенал - Лудогорец
Секция: СПОРТ
23 Септември 2016 18:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Свършиха билетите за Арсенал - Лудогорец

/КРОСС/ Билетите за гостуващия фенове на двубоя на Лудогорец с Арсенал на стадион „Емирейтс", който ще се играе на 19 октомври, вече са изчерпани, съобщават от разградския клуб. По тази причина шампионите спират продажбата на входни талони и няма да приемат повече заявки.

За двубоя в английската столица Лудогорец ще използва пълния капацитет на секторите за гостуващи привърженици - 2990 места. От Лудогорец правят някои уточнения и относно получаването на билетите за срещата: "Клубът напомня, че на заявилите вече билети от чужбина е върнат отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на клуба.

След като клубът получи съответната сума за поръчаните билети, всеки поддал заявка ще се сдобие с ваучер със следната информация: три имена, рождена дата, ред и място в сектора за феновете на Лудогорец. Ваучерът ще има уникален бар код и гарантира на лицето, че успешно е заплатено и запазено място за мача.

В деня на мача /19.10.2016г./ представители на ПФК Лудогорец ще заменят ваучерите за валидни билети. Информация за точния график и местоположение на пункта ще бъде предоставена по-късно.

ПФК Лудогорец съобщава, че ваучерите са поименни и лични и не могат да бъдат заменяни или преотстъпвани на трети лица. Билетите се връчват лично на всяко лице срещу предоставен за проверка документ за самоличност.