Предстоящи събития в страната за днес, 24 септември
Секция: Предстоящи събития
24 Септември 2016 09:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за днес, 24 септември

/КРОСС/***
Сливен.
От 13.00 часа министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще посети изложение от кампанията „ПОДКРЕПЯМЕ БЪЛГАРСКОТО" в град Сливен.

***
София.
От 11.00 часа на кръстовището на метростанция „Васил Левски" ( УАСГ ), Клуб „Безопасни улици" организира инициатива по повод пътната безопасност с маршрут: метростанция „Васил Левски" - ул. „Граф Игнатиев" - пл. „Патриарх Евтимий" - пл. „Славейков" - Съдебна палата - метростанция НДК.

***
София.
От 16.00 до 18.00 часа в партера на ЦУМ всички желаещи ще могат да се срещнат с някои от най-популярните влогъри в България.

***
София.
От 17.00 часа в Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров" ще се състои камерен концерт на Общоарменския благотворителен съюз с вход свободен.

***
Велико Търново.
От 09.00 до 17.00 часа в РНБ „П. Р. Славейков" ще бъде открита Клуб „Manta model" - ежегодна изложба стендови модели.

***
Велико Търново.
От 10.00 до 19.00 часа в Парк „Марно поле" ще се проведе инициативата "ДоброДЕТЕли или да оцветим детските мечти" - в подкрепа на SOS Детски селища в България.
***
Велико Търново.
От 10.30 до 19.00 часа на Самоводска чаршия ще се проведе „Занаятчиите в действие" - изложение на занаятчии от България, „Съхранени традиции" - отворени врати в работилниците на чаршията, демонстрации и открити уроци.

***
Велико Търново.
От 11.00 до 16.00 часа на Самоводска чаршия ще бъде представена "Кукер" - инсталация на студенти от ВТУ "Св. св. Кирил и Методий".

***
Велико Търново.
От 17.00 до 20.00 часа на Самоводска чаршия ще се проведе Детско шоу и пърформънси на улични артисти.

***
Велико Търново.
От 19.30 часа на Самоводска чаршия ще започне Aquistic Corporation - концерт на Blues Swing Ska и балканска етно музика.

***
Велико Търново.
От 21.00 часа на фасадата на Художествена галерия „Борис Денев" ще бъде представен „Величието на Асеневци" - 3D мапинг спектакъл.

***
с. Първомайци/Горна Оряховица.
От 16.00 часа в НЧ „Иван Вазов-1893" ще се проведе 1-ви Национален фестивал на селските клубове за народни хора „Хоро се вие край река Янтра"- Първомайци ̀2016.

***
Враца.
От 10.30 часа в Куклена зала на ДКТ-Враца ще се играе постановката „Червената шапцица" от Шарл Перо.

***
Добрич.
В 18.30 часа на пл. „Свобода" ще се проведе зумба маратон на клуб „Алегрия" при Младежки център с ръководител Стоян Стоянов.

***
Добрич.
От 20.00 часа до зала „Добротица" ще се има автокино.

***
Кюстендил.
От 18.00 часа в залата на читалище „Братство" Илияна Йотова ще се срещне с граждани от Кюстендил.

***
Луковит.
От 10.00 часа на площад „Трети март" продължава втория ден от първия национален събор „Млечния път на България през вековете".

***
Свиленград/с. Левка.
От 16.00 часа в Модула за освобождаване и адаптация на белошипи ветрушки в село Левка ще се състои изложба под надслов „Изложба в обора".

***
Силистра.
От 10.00 часа в центъра на село Българка ще се проведе първи фолклорен събор „На мегдана, край чешмата на село Бръчма".

***
Стара Загора/с. Лозен.
От 11.00 часа пред Паметника на загиналите в Първата световна война жители на село Лозен, ще бъде отслужена Заупокойна литургия.