Над 30 зрелищни суперколи показват във Велинград
Секция: Автомобили
25 Септември 2016 10:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Над 30 зрелищни суперколи показват във Велинград

/КРОСС/Повече от 30 впечатляващи суперавтомобила ще може да се видят днес във Велинград, който е една от дестинациите в есенното Премиум Рали София-Свети Влас „Go To Drive Edition". Градът е избран за церемонията по награждаването на победителите, която ще се проведе от 14 часа в центъра.

Състезанието на четири колела съчетава представянето на мощни коли с опознаването на различни кътчета от България. За публиката една от атракциите е да види на една място легендарни машини, сред които представители на Ferrari - GTB Fiorano, Ferrari 458 Italia Spyder, Benley Continental GT S, Porsche Turbo S Tech Art, Lotus Exige Cup R, Dodge Viper, Chevy Corvette C06, Chevrolet Camaro SS, както и бегачки от немската тройка, като AMG дивизята - CL63, SL55, S63, BMW 7 Mansory, BMW 6GT, а от AUDI ще присъстват няколко версии на RS и S сериите. Организаторите издават, че се очаква да участват автомобили, които са лимитирана серия и едни от първите за Европа.

По време на награждаването ще се проведе и последното изпитание за участниците, а именно "Най-добра генерация", което ще покаже кой от суперавтомобилите притежава най-добър звук. Всичко това гарантира атрактивно шоу за зрителите и незабравими емоции за участниците в "GO TO Drive Edition"

Програмата и изпитанията се изготвят със съдействието на професионални автомобилни състезатели и съдии. Автомобилните им кариери включват отличия като Победи в Европейския и Българския Рали Шампионати, гарантирайки перфектната спортна атмосфера на събитието.