Октомври идва със слънце и летни температури
Секция: БЪЛГАРИЯ
25 Септември 2016 14:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Октомври идва със слънце и летни температури

/КРОСС/Новата седмица ще започне с разкъсана облачност и температури под 20 градуса в повечето места. Утре ще бъде предимно слънчево, с разкъсана облачност, като на места в Източна България се очаква да превали слабо.

Минималните температури ще останат ниски - между 4 и 8 градуса, по-високи по Черноморието. Дневните температури ще достигнат до около 20-22 градуса в Южна България и по Черноморието. В останалата част от страната ще бъдат под 20 градуса, за София - около 17 градуса.

Във вторник не се очаква съществена промяна във времето. Ще остане предимно слънчево, без валежи. Максималните температури слабо ще се повишат и ще бъдат между 17 и 22 градуса, за София - около 19 градуса. Сутрешните температури ще останат ниски.

В сряда отново ще бъде слънчево, а максималните температури още малко ще се повишат и ще бъдат над 20 градуса почти в цялата страна, в София около 20 градуса.

В четвъртък слънце ще грее над цялата страна, ще се затопли още малко. Дневните температури в повечето места ще достигнат 25-26 градуса, за София - около 21 градуса.

В петък лятото ще напомни за себе си, навсякъде ще бъде слънчево и топло. Максималните температури ще бъдат над 25 градуса.

Октомври месец ще дойде с летни температури и слънчево време. Максималните температури на места ще достигнат 29 градуса, за София около 26 градуса.