Флекс балет идва с още по-грандиозно 3D шоу специално за България
Секция: КУЛТУРА
26 Септември 2016 12:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Флекс балет идва с още по-грандиозно 3D шоу специално за България

/КРОСС/ На 8 октомври очакваме да видим световния модерен ФЛЕКС БАЛЕТ на сцената на зала 1 на НДК, като специално за България балетът ще представи най-новото от 3D визуализациите и хореографиите в танцовото шоу. Хореографът на ФЛЕКС БАЛЕТ Полина Кабанкова разказа пред екипа на български медии подробно за промените, които са направили: „имам нови идеи за още по-впечатляващо шоу и побързах да ги реализирам преди да посетим България. Вълнуваме се, че за първи път гостуваме и искаме да покажем най-доброто от себе си".
Организаторите EventsJar са поръчали един тир с техника, която ще се монтира ден преди шоуто. Работата по нагласянето на специалните LED стени, изработени само за ФЛЕКС БАЛЕТ и шоуто „Елементи", както и всички прожектори и стотици светлини, които създават 3D образа, ще отнеме ден и половина. Техническият екип ще трябва да подготви и специфични декори, за които ще се наеме реквизит и от България. Подготовката на подобна сцена изисква майсторство в познаването на визуалните технологии и тези от най-ново поколение. 3D перформансите са новата генерация в изкуството. Шоуто на ФЛЕКС БАЛЕТ слива два пътя в изкуството в един хоризонт - танц и визуализации , като създава съвършенство.

Билети можете да закупите на Билетен Център НДК, на касите на бензиностанции ОМВ, магазини Пикадили, Офис 1 и в системата на Eventim.bg.
Заповядайте на афтър партито след концерта във Витоша Лайв Клуб, където ще можете да се запознаете на живо с артистите от ФЛЕКС БАЛЕТ!
(Пиано бара на Витоша Парк Хотел - София, ул. Росарио 1; за резервации: 0882 01 00 21).

video:https://www.youtube.com/watch?v=31egcXou6Js