Румен Радев: Против съм в територии с демографски проблеми да се изграждат бежански центрове
Секция: БЪЛГАРИЯ
26 Септември 2016 16:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Румен Радев: Против съм в територии с демографски проблеми да се изграждат бежански центрове

/КРОСС/ Каналджийството трябва да бъде обявено за престъпление срещу националната сигурност

„В обществото вече прокарват тезата, че в области на България с проблемна демография ще се строят центрове, където да се настаняват бежанци. Аз съм против подобна политика по отношение на мигрантите“. Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев, при посещението си в гр. Велики Преслав, където се срещна с кмета на града Александър Горчев, членове и симпатизанти на левицата. 

Според Румен Радев са необходими спешни мерки за укрепване на границата, нужна е и специализирана техника, която да помага за справяне с мигрантския проблем. „Каналджийството трябва да бъде обявено за престъпление срещу националана сигурност“, категоричен бе кандидатът за президент Румен Радев. 

По-късно през деня Румен Радев посети и град Шумен, където бе представен пред граждани и обществеността, като на събитието присъства и проф. Валентина Аврамова, председател на регионалния инциативен комитет, Деница Златева, член на ИБ на БСП, народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Иван Иванов, членове, симпатизанти на левицата и граждани.