Как да избираме мъжки тениски, когато сме с наднормено тегло?
Секция: ЛЮБОПИТНО
28 Септември 2016 17:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Как да избираме мъжки тениски, когато сме с наднормено тегло?

/КРОСС/Тениските могат да се носят целогодишно, като дори през зимата се съчетават умело с половери, блейзери, суичъри или жилетки. Настоящата статия ще даде съвети на начинаещите за това как да избират дрехите си разумно следващия път, когато отидат на пазар. Носенето на тениски с къси панталони като ежедневни облекла не се препоръчва, тъй като шортите са склонни визуално да разделят тялото на половината и го правят да изглежда по-обемисто. За по-топлите климатични условия, заложете на добре ушити тениски от памук, които не само ви карат да изглеждате стройни, но също така са по-достъпни.

Що се отнася до по-студено време, заложете на тениски, които имат остри рамене. Закупуването на тениска със закръглени рамене ще направи горната част на торса да изглежда по-закръглен. Когато става въпрос за панталони, заложете на по-свободни панталони и джинси. Въпреки това, се уверете, че купувате панталони, които правят талията и бедрата да изглеждат по-стройни. Правите панталони са чудесно допълнение към вашия гардероб и с тях може да се подобри начинът, по който изглеждате. Така че, добре е да се избягват тежки блузи, чарлстон панталони и къси шорти, и вместо това, да се избират по-леки и небрежни опции.

Идеалното място да спестите време и пари са онлайн магазините за мъжки тениски. Ако посещавате редовно фитнес зали, тениската е идеалния начин да акцентирате върху релефа на тялото ви. Въпреки, че ще намерите твърде богат избор, от който ще ви е трудно да избирате, вие също ще получите най-изисканите прилепнали тениски, с които да подчертаете релефа, получен от тренировките.

Бъдете внимателни с цветовете! Цветът на дрехите влияе осезаемо на, по който изглеждате. Както е общоизвестно, черното, се счита за универсален цвят при по-едро телосложение. Това не означаве, че нямате право да използвате и други цветове. В зависимост от формата на тялото ви, цветовете имат свойството да координират възможността да се привлече повече внимание на по-стройните аспекти на тялото, като в същото време, най-обемистите области изглеждат добре скрити. Например, ако сте по-пълен в горта част на тялото, може да носите по-тъмна тениска и да я комбинирате с по- светъл цвят панталон. И обратно, ако сте по-пълни в долната част, може да изберете по-светла тениска н нюанс на кафявото, синьото или червеното, и да я носите с панталон, който е малко по-тъмен в същия цвят.

Източник: мъжки тениски от MODERNO