Живей красиво с новите аромати Avon Life за Нея и Него, създадени от Кензо Такада
Секция: ЛЮБОПИТНО
30 Септември 2016 12:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Живей красиво с новите аромати Avon Life за Нея и Него, създадени от Кензо Такада

/КРОСС/ Есента започва по-цветно отколкото някога сме си представяли! И модните, и козметичните фенове се обединяват във вълнението си от горещата колаборация между Avon и Кензо Такада. В началото на годината компанията с над 130 годишен опит в козметичния бранш обяви глобалното си партньорство със световно известния дизайнер, а от края на месец септември новите аромати Avon Life вече са на пазара. Създадените от г-н Такада аромати са вдъхновени от философията му „Живей красиво!"

Вдъхновяващият дамски парфюм и тоалетната вода за мъже са истинско отражение на креативността и енергията на световноизвестния моден дизайнер и дизайнер на аромати. И двата аромата си делят обща звездна съставка - виолетката - гордост както на Египет, така и на Франция. Именно тази хармония между изтока и запада прави ароматите толкова изтънчени и многопластови.
"Исках в колаборацията си с Avon да създам аромат, с който жените и мъжете от всяка част на света могат да се идентифицират. Най-голямата радост за мен е превръщането на креативното вдъхновение в красива реалност. Работата ми с Avon ми позволи да направя точно това - срещнах се с много невероятни парфюмеристи, с които заедно създадохме аромат, отражение на желанието ни да живеем красиво. Ароматите носят красота и позитивност и са изпълнени с великолепието на природния свят.", споделя за вдъхновението си г-н Такада.
Дамският парфюм грабва вниманието ни още от разкриващите го освежаващи нотки на водна лилия и червена ябълка, които се преливат в цветното сърце, напомнящо нежен букет от виолетки, венчелистчета, бял божур и сакура, носещи усещането за сила и смелост. За финал остава спомена за божествен ирис и пачули.
За да се допълват перфектно, мъжкият аромат се разкрива с комбинация от кипарис, хвойна и черен пипер, но сърцевината остава обагрена от виолетовите листчета.
„Щастлива съм, че за поредна година Avon е лидер в категория „Аромати". За нас това показва не само качеството на ароматите, които предлагаме, но и е знак за голямото доверие, което сме изградили у потребителите си. Доверие, което се основава на усилията на екипа ни и на нашите партньори през годините. Въпреки това обаче винаги се стремим към нови върхове. Затова това тримесечие се насочваме към луксозен клас аромати в партньорството си с Кензо Такада. Резултатът е Avon Life, с който заедно празнуваме живота.", споделя Асел Седикулова, Маркетин мениджър в Avon за регион Балкани.


Признат от световната модна сцена като един от водещите дизайнери, Кензо Такада основава луксозната си модна къща още през 1970 г. в Париж. Така компанията му се превръща в първия първокласен моден бранд, открит от японец в Париж. Дизайнерът е известен не само с иновативния си стил, но и с изключително популярните си аромати, които съчетават в себе си ухания както от Изтока, така и от Запада.

Avon Life за Нея:
Свеж и изпълнен с енергия, парфюмът деликатно разкрива множеството си от женствени флорални нотки с основа бял чай, за да създаде усещане едновременно за свежест и чистота. Звездната съставка е неповторимата виолетка, която добавя елегантност и изтънченост на парфюма. Водната лилия и сакурата балансират аромата за топъл и чувствен завършек, който трае през целия ден.

• Топ нотки: Водна лилия, бял чай, червена ябълка
• Средни нотки: Виолетка, бял божур, сакура
• Основни нотки: Ирис, хибискус, пачули
Avon Life за Него:
Модерният и все пак уникален мъжествен аромат е съставен от изключителен букет аромати и подправки. Смели нотки на черен пипер и хвойна отварят аромата преди да разкрият сърцето - виолетка, здравец и анасон. Основата е от кедър за финален щрих.

• Топ нотки: Черен пипер, хвойна, кипарис
• Средни нотки: Виолетови венчелистчета, здравец, анасон
• Основни нотки: Кедър, мускус, перуника
Дамският парфюм и тоалетна вода за мъже могат да бъдат поръчани на Представител или на www.avon.bg от кампания 15.