Треньорът на Левски заговори за напускане
Секция: СПОРТ
30 Септември 2016 19:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Треньорът на Левски заговори за напускане

/КРОСС/Треньорът на Левски Люпко Петрович намекна, че е готов да напусне по всяко време. Сърбинът явно е изнервен от обстановката на "Герена" след смяната на собствеността, като спекулациите около бъдещето му не стихват.

В момента "сините" са лидер в шампионата на Първа професионална лига с актив от 20 точки и голова разлика от 16:3 след изиграването на първите осем кръга.

"Истината е, че вървим отлично в първенството, но повярвайте ми - зад това стои кървав труд", споделя Петрович пред сръбското издание "Курир".

"Левски не е това, което беше. Чакаха удобен момент, за да ме сменят, но резултатите не им дадоха повод за това. Казах им, че ще си тръгна, когато аз пожелая. Въобще не е изключено това да стане още сега, когато сме първи в класирането", казва още Петрович.

Сръбските журналисти са заинтригувани от видео на футболиста на Левски Мехди Бурабия, качено от клубния автобус след победата с 1:0 над Локомотив Горна Оряховица. В него се виждат уморените играчи, а от уредбата кънти хит на чалга певеца Миле Китич.

"Нямам нищо общо с това. Вратарят Боян Йоргачевич започна да пуска фолк в автобуса. Любопитното е, че нашата музика се харесва и на чужденците", завършва Люпко Петрович.