Емил Конрад представи своето първо стендъп комеди шоу "Изкуството да бъдеш мързелив"
Секция: Шоубизнес
02 Октомври 2016 11:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Емил Конрад представи своето първо стендъп комеди шоу "Изкуството да бъдеш мързелив"

/КРОСС/ Най-популярният български влогър - Емил Конрад, представи своето първо стендъп комеди шоу "Изкуството да бъдеш мързелив" в зала 1 на НДК.

По време на представлението Мтел беше приготвил много изненади за почитателите на Конрад, като най-голямата от тях беше шанса един от неговите фенове да спечели смартфона Huawei P9 Lite. За целта Емил Конрад избра трима от своите гости, които да се качат на сцената и да участват в специална игра, чийто водещ беше екранната „половинка" на влогъра - Силвето.

По време на шоуто Емил представи и третата си книга, озаглавена "Изкуството да бъдеш мързелив", като всеки, който желаеше, получи автограф от влогъра веднага след представлението.

Емил Конрад качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва на 17 години, първоначално на английски език. Голяма популярност набира няколко години по-късно, когато, вече на български, в своите клипове започва да разказва за нещата, които му се случват в реалния живот, по забавен и атрактивен начин. Създава различни персонажи, най-известният от които е Силвето, която изиграва сам. Най-популярните му поредици от видеа са „Истината или се осмеляваш" и „Войната на половете". Първата му книга "Нещата, на които не ни учат в училище" зае първото място в класациите с продажби от над 50 000 екземпляра (общо за двете й издания).