Поредицата „Чудати тела“ се завръща по TLC с още по-необикновени и трогателни истории
Секция: ЛЮБОПИТНО
10 Октомври 2016 13:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Поредицата „Чудати тела“ се завръща по TLC с още по-необикновени и трогателни истории

/КРОСС/ Поредицата „Чудати тела" се завръща за четвърти сезон на 13-и октомври, четвъртък, в 22:00 ч. по TLC. В новите епизоди зрителите ще имат възможност да се докоснат до трогателните истории на хора от цял свят, родени с мистериозни и изключително редки медицински състояния, белязали по специфичен начин техния външен вид. Поредицата разказва за трудностите, през които преминават участниците по пътя към своето социално приобщаване и как обществото ги приема въпреки тяхната съдба да бъдат различни.

В 10 интригуващи, 60-минутни серии, зрителите ще могат да се присъединят към пациентите в техните вълнуващи пътувания. От Бангладеш през Мадагаскар и Бразилия, четвъртият сезон на „Чудати тела" ще разкаже истории, случили се в над 20 страни по света.

Всеки от героите в поредицата се бори за живота си с помощта на международно утвърдени лекари, експерти и организации. Сериите проследяват редица съдбоносни моменти за участниците - тежки, многобройни операции за промяна на физиологичното състояние на пациентите, прием на нови медикаменти и дори нестандартни за медицината лечения.

Мъж с тумор, по-голям от главата му, момче с трета ръка и мъж, висок 2.73 см. са само някои от чудатите случаи, които зрителите вероятно никога преди не са срещали. Първият епизод грабва вниманието с трогателната история на Джей, който се ражда напълно незрящ и без нос, изоставен от своите родители в Китай. Дали той ще намери хора, които да го осиновят? TLC кани зрителите в непознатия свят на тези хора, които ще покажат на света не само своите различни тела, но преди всичко своята издръжливост и несломим дух по пътя към нормален живот.