APEX Expo 2016 – Сингапур: Airbus акцентира върху свързаността и избора за авиокомпании и пътници
Секция: ЛЮБОПИТНО
19 Октомври 2016 16:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
APEX Expo 2016 – Сингапур: Airbus акцентира върху свързаността и избора за авиокомпании и пътници

/КРОСС/Airbus представя най-новите си иновации за кабина по време на тазгодишното издание на APEX Expo в Сингапур - световно събитие, посветено на опита и преживяванията на пътниците по време на полет, свързаността и услугите. С участието си Airbus ще съобщи новини и ще демонстрира най-новите си идеи и концепции за членовете на APEX и медиите. Това е първият път, когато APEX Expo се провежда в Азия, което отразява значимостта на региона като най-бързоразвиващия се в света пазар на въздушен транспорт.

Airbus представя на APEX също своя опит в интерактивно космическо пространство, където използва най-новата HTC технология "Vive", така че посетителите могат да се потопят във всепризнатата и отличена с награди кабина. Освен това, всички кабини на самолети Airbus - обхващащи A320, A330neo, A350 и A380 - ще бъдат представени в пълно 3D с помощта на Samsung VR слушалки.

Акцент върху свързването:
Тъй като връзката със земята става повсеместна и безпроблемна, експерти ще бъдат на разположение на изложението, за да обяснят как Airbus, заедно със своите партньори в индустрията, достига това високо ниво на пропускателна способност на услуга във въздуха, комбинирана с IFE - което е може би най-динамичното в областта на иновациите в пътническите преживявания.

Новите продукти на Airbus надхвърлят космически ефективните концепции:
Airbus Upgrade Services ще представят своята гама от модернизирани решения и услуги. Кабинни експерти и мениджъри ще бъдат всекидневно на разположение за медийни брифинги и интервюта.