Imany обра точките на българската публика за втори път
Секция: ЛЮБОПИТНО
20 Октомври 2016 12:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Imany обра точките на българската публика за втори път

/КРОСС/След първоначалния фурор при пристигането на френската звезда Imany на 14 май в Sofia Live Club, където билетите за концерта й бяха разпродадени буквално за няколко дни, тя се завърна за повторна среща със своите български фенове.

Зала 1 на НДК се пръскаше по шевовете от желаещи да чуят и видят изпълнителката. В целия си блясък певицата се появи на сцената със своя бенд. След първите няколко изпълнения тя сподели с публиката, че е изключително доволна от предното си гостуване на родна земя и е влюбена в своите български фенове.

„Ето затова избрах отново да бъда тук сред вас, защото първият път беше невероятен и вие бяхте невероятни. Надявам се, че и тази вечер ще се забавляваме подобаващо".

Градусите на настроението се покачваха все повече и повече. Imany зарадва своите почитатели с едни от най-големите си хитове „Don`t be so shy" и „You will never know".

video:https://www.youtube.com/watch?v=rTt1h5KsTYo

Съпроводена от коментар към женската част прозвуча и песента „The Good the Bad and the Crazy". Imany каза, че единственото нещо, което жените искат, е не да бъдат разбирани, а да бъдат свободни да правят, каквото пожелаят със своя ум и своето тяло.

Със затаен дъх остана публиката при акустичното й изпълнение на песента „Seat With Me", където певицата пя без микрофон, приседнала на ръба на сцената.

video:https://www.youtube.com/watch?v=p9-AJojZH7U

Imany успя да разчувства и развълнува публиката с изпълнение на песента „Bohemian Rhapsody" на великите Queen.

Изпълнителката бе бурно аплодирана и извикана на бис, а от своя страна тя поднесе страхотна изненада, като се разходи из своите фенове под звуците на „There Were Tears".

Българската публика не спря нито за миг да пее, танцува и да се радва на своята любимка. Засвидетелства й безкрайна любов и признание, които накараха певицата с кадифен глас да не иска да си ходи вкъщи.