Чакаме Джон Малкович и Ейдриън Броуди
Секция: Шоубизнес
23 Октомври 2016 15:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Чакаме Джон Малкович и Ейдриън Броуди

/КРОСС/Супер звездите Джон Малкович и Ейдриан Броуди ще дойдат за снимките на новия филм Unchained. Оригиналното заглавие на екшън трилъра е "Де Ниро", което идва от името на бойно куче и няма общо със световноизвестния актьор. Историята е за трима неудачници престъпници, които случайно попадат в склад и се сблъскват с кучето Де Ниро и им се налага да бягат, за да спасят живота си. Снимките започват на 14 ноември, съобщи шефът на "Ню Бояна" Ярив Лернер. "Сценарият е от най-добрите, които залежават в Холивуд от десетина години. Ще вложим много сериозни усилия в него", каза вчера Ярив. Режисьор ще бъде младият и талантлив Пол Солей, който спечели награда с филма си "Грейс" от 2009-а.

Около година екипът издирва три еднакви кучета булдози. Едно от тях идва от Унгария и се нарича Хан Соло. Неговият син ще играе сцените, в които е ранено, а третото, на което ще бъдат поверени агресивните снимки във филма, е Кърли от България.

Малкович и Броуди ще останат у нас около четири седмици и ще снимат не само в Киноцентъра, но и в локации около София.

В момента Антонио Бандерас снима в Киноцентъра филма "Стоик". Испанската супер звезда е у нас от няколко седмици за пореден път. Той ще се включи и в Unchained като човека, който управлява картела за бойните кучета. Миналата седмица Бандерас снимаше в околностите на Перник. В "Стоик" участват още Карл Ърбан, познат като Боунс от "Стар трек". Режисьор е Айзак Флорентин. Ще дойдат и Робърт Форестър и испанската звезда Паз Вега.