Елин Топузаков ще застане начело на Левски до края на годината
Секция: СПОРТ
24 Октомври 2016 18:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Елин Топузаков ще застане начело на Левски до края на годината

/КРОСС/ Доскорошният помощник-треньор на Левски Елин Топузаков ще застане начело на Левски до края на годината. Негов асистент ще бъде другият асистент на подалия изненадващо оставка в събота Люпко Петрович - Асен Букарев. Това обяви спортният директор на "сините" Станислав Ангелов на специално насрочена пресконференция по-рано днес.

Ангелов призна, че двамата млади специалисти ще получат пълен картбланш в оставащите мачове през 2016-а година и в случай че разкрият потенциала, който притежават, може да продължат съвместната си работа като треньор и помощник на "Герена" и след Нова година.

"Временно заместващ старши треньор на Левски до края на годината ще бъде Елин Топузаков, а Асен Букарев ще бъде негов помощник. Двамата имат пълната подкрепа на цялото ръководство. Ще се постараем максимално бързо и максимално безболезнено да излезем от ситуацията. Смятам, че Топузаков и Букарев работят доста добре в екип. Ще видим какво ще се случи в оставащите мачове. Надявам се да развият потенциала, който притежават, и да заслужат мястото си на "Герена" и след Нова година. Помните, преди десетина години, когато се гласува доверие на млад специалист като Станимир Стоилов, какви резултати се постигнаха", заяви Ангелов.