Телевизионно утро
Секция: Теми и гости в ефира
25 Октомври 2016 07:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Телевизионно утро

/КРОСС/ БНТ, „Денят започва"
Тема: Сагата АЕЦ „Белене" - има ли изход от лабиринта от договори и решения? Отговорът ще търсим от прокуратурата, депутатите и енергийните експерти.
Тема: Битката за „Дондуков" 2 - идеи и аргументи в надпреварата. Кандидат-президентската двойка Красимир Каракачанов и Явор Нотев.
Тема: След поредния побой над ученици - този път в Бургас. Защо децата ни не са защитени от агресия и насилие, докато са в училище?
Тема: Стряскаща статистика - демографската криза се задълбочава! И още - истории от обезлюдените села на България.
Тема: Продължава ли напрежението в лагерa в „Харманли"? При какви условия живеят бежанците?
Тема: Нестандартната история на 25-годишна рокерка, която е сбъднала своята мечта - да изкарва прехраната си като отглежда биволи!
Тема: На финала: митове и легенди за прехода. Гостува Огнян Минчев.

ВTV, „Тази сутрин"
Тема: Защо прокуратурата поиска имунитета на депутата от ГЕРБ Делян Добрев - коментар на Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор.
Тема: С колко е ощетена НЕК заради проекта „Белене" и кой ще поеме отговорността за изгубените милиони - ексклузивно, енергийният министър Теменужка Петкова
Тема: За скандала с ромските стипендии - в кои райони родители се готвят за протест? В студиото: просветният министър Меглена Кунева;
Тема: Иска ли Турция да прекроява границите на Бaлканите? Защо Ердоган говори за Солун, Кърджали и Варна - коментар на проф. Божидар Димитров;
Тема: Кой спечели дебата между Цецка Цачева и Румен Радев по bTV и стопява ли се разликата между основните претенденти за „Дондуков" 2. Анализ на социолога Юлий Павлов
Тема: Да оцелееш в ада на Афганистан - драматичният разказ на рейнджъра Тодор Станков;
Тема: На живо от Харманли: Успокоява ли се обстановката в града след бунта на мигрантите?
Тема: Каква ще е политическата 2017 година и кой ще е новият президент на България - специална прогноза на Алена

Нова телевизия, „Здравей, България"
Тема: Защо Прокуратурата погна и бившия министър от кабинета "Борисов" Делян Добрев?". В студиото по темата спорят депутатите Методи Андреев и Таско Ерменков.
Тема: Защо Прокуратурата погна и бившия министър от кабинета "Борисов" Делян Добрев?". В Битката за новия първи. Веселин Марешки - какви са шансовете му в кандидат-президентската надпревара?
Тема: Защо Прокуратурата погна и бившия министър от кабинета "Борисов" Делян Добрев?". В Бежанци на бунт. На живо - защо мигрантите в Харманли искат да напуснат лагера?
Тема: Защо Прокуратурата погна и бившия министър от кабинета "Борисов" Делян Добрев?". В "Мисия Образование" - Миролюба Бенатова разказва за "закъснелите" ученици от вечерната гимназия.
Тема: Защо Прокуратурата погна и бившия министър от кабинета "Борисов" Делян Добрев?". В "Здравей, България" на гости в кухнята на най-сладкото телевизионно шоу Bake off.