Билетите за единствения в света 3D концерт VIVALDINO са в продажба от днес
Секция: КУЛТУРА
26 Октомври 2016 09:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Билетите за единствения в света 3D концерт VIVALDINO са в продажба от днес

/КРОСС/Билетите за грандиозното и единствено по рода си 3D шоу с виртуозни музиканти VIVALDIANNO, което ще разтърси Арена Армеец на 9 декември, от днес са в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на компанията. Пасовете за спиращото дъха събитие, към което има огромен интерес от страна на родната аудитория, са на цени между 40 и 70 лв., както вече бе обявено от организаторите Moko Solution.

Концертът у нас, част от световното турне на VIVALDIANNO, ще запознае българската публика с необикновената съдба на гениалния италиански композитор Антонио Вивалди. Историята на автора на "Годишните времена" е разказана по нов и вълнуващ начин чрез умело вплитане на класическа музика с модерни елементи, а визуалните 3D ефекти и светлинното шоу допринасят за цялостното разтърсващо усещане. Бароковата атмосфера е обрисувана още с помощта на завладяваща съвременна хореография.

Уникалното в спектакъла са двата огромни мултимедийни екрана, които се намират пред и зад сцената. Между тях е позициониран оркестър, в чийто състав влизат световноизвестни музиканти. Сред тях е и интернационалната сензация Тина Гуо. Виолончелистката с характерно отличително звучене комбинира класическа музика с модерен рок и електронни елементи. Автори на 3D шоуто са чешкият музикант и продуцент Майкъл Дворжак и виртуозният цигулар Ярослав Свечени.

VIVALDIANNO ще се проведе 9 декември в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор на грандиозния концерт е Moko Solution. Актуална информация за шоуто може да намерите на официалната страница на събитието: Vivaldianno - първият 3D концерт в България - Официално събитие.