Конференция с фокус върху ползите за бизнеса от използването на облачни технологии ще се проведе в София
Секция: Технологии
26 Октомври 2016 15:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Конференция с фокус върху ползите за бизнеса от използването на  облачни технологии ще се проведе в София

/КРОСС/Облачните технологии вече са задължителна част от портфолиото на всяка уважаваща себе си ИТ компания. Много от мениджърите у нас избягват да използват Облачни приложения за бизнеса си, защото понятието „Облак" звучи несигурно и неизвестно, по-скоро като мъгла. Едни от многото предимства за преминаване към подобен тип услуги е, че те спестяват разходи по изграждането и поддръжката на собствена ИТ инфраструктура и сървъри на компаниите. Но предимствата се увеличават ежедневно с подобряването на платформите и услугите на Облака.

На 3 ноември (четвъртък) в Интер Експо Център в София ще се проведе конференция, на тема "2017 o'clock - Time to shoot your business to the Cloud(s)", където водещи специалисти ще разкажат защо е наложително да започнем да ползваме Облачни услуги в бизнеса си. Събитието ще открият Balkan Services и NetSuite, след което кратки лекции ще изнесат представители на Google, Oracle, Digital Marketing Group и Startup Masters.

Уникалното на конференцията е, че за първи път в България, гигантите в определянето на тенденции в технологиите в световен мащаб се събират на една сцена, за да разкажат как Облака може да оптимизира бизнеса в България.

Бизнес събитието е подкрепено от ERP Academy и е подходящо за генерални директори, мениджъри от всички индустрии, студенти, както и за всички с интерес към облачните решения.

ERP Academy и Balkan Services ще поемат таксите за участие на студентите в бакалавърската програма „ИТ анализ и бизнес стратегии" и магистрите от „Бизнес анализ и ERP решения", като част от политиката си за подпомагане на образованието.