Няма да наказват Джъстин Тимбърлейк заради селфито в Тенеси
Секция: Шоубизнес
27 Октомври 2016 08:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Няма да наказват Джъстин Тимбърлейк заради селфито в Тенеси

/КРОСС/Известният американски певец Джъстин Тимбърлейк няма да бъде наказан за това, че в нарушение на закона, си е направил селфи в изборна секция по време на предварителното гласуване за президентските избори в САЩ, предаде ТАСС.

Снимката Тимбърлейк пусна в своята страничка в Instagram. Оказа се, че не се води разследване по случая. Нито избирателната комисия, нито наблюдателите, нито правоохранителните органи са подали жалба за действията на Тимбърлейк в изборната секция.

По-рано телевизионният канал Си Ен Ен съобщи, че Тимбърлейк е пристигнал в родния си щат Тенеси, за да се възползва от правото си на предварително гласуване. Към публикуваното селфи Тимбърлейк призова феновете си да гласуват в предстоящите президентски избори, като изтъкна, че предварителното гласуване може да бъде достъпно и в техния град.

Миналата година в Тенеси беше приет закон, според който използването на мобилни телефони в изборните секции е разрешено само за "информационни цели", за да се помогне на електората да направи своя избор. Но се забранява правенето на фотографии и видео. Си Ен Ен първоначално съобщи, че прокуратурата в окръг Шелби може да "разгледа" случая с Тимбърлейк и неговото селфи. За нарушението му той е могъл да получи 30-дневна присъда затвор и глоба от 50 долара.