Румен Радев: Държавата се е отдръпнала от цели региони. Време е за промяна
Секция: БЪЛГАРИЯ
27 Октомври 2016 13:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Румен Радев: Държавата се е отдръпнала от цели региони. Време е за промяна

/КРОСС/ „Лесно е да си българин, там където държавата полага грижи. Трудно е да продължаваш да си истински българин в онази част, където държавата ни се е отдръпнала и отдавна е спряла да създава условия за трудова заетост. Ето, заради това състояние, в което се намира и град Лом, е време за промяна." Това заяви кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев в крайдунавския град, където се срещна с обществеността. По думите му не може за едни да има средства, а за други да няма. Според него подобна политика, водена от управляващите е несправедлива към хората от Северозападна България.

Кандидатът за президент се срещна и с работници от земеделска кооперация в село Комощица. „Вие сте доказателство за това, че българинът може да бъде предприемчив, може да се обединява, може да се труди честно и достойно. Впечатлен съм от духът ви и желанието ви за борба, за да продължавате напред, когато държавата е абдикирала от този регион", заяви Румен Радев пред събралите се. Той им благодари за това, че се занимават със земеделие и дават хляб на хората в региона.

Ген. Радев каза също, че подписването на споразумението с Канада е заплаха за селското ни стопанство и обрича стотици стопанства на мизерия. „Така ли управляващите защитават интересите на хората в страната?", попита кандидатът за президент. Той обаче категорично се обяви против подобна политика и заяви, че никога няма да работи срещу интересите на хората и България.