Народен съюз иска президент – личност, с политически опит и идеи каква да е България
Секция: ПОЛИТИКА
30 Октомври 2016 09:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Народен съюз иска президент – личност, с политически опит и идеи каква да е България

/КРОСС/ България трябва да търси баланс във външната политика, а не да участва в дрънкането на оръжия, чужди конфликти и битки, каза кандидатът за президент на „Обединени патриоти“ Красимир Каракачанов на среща в Карлово. На България са необходими мир и спокойствие, за да работят гражданите, а възрастните – да имат нормални старини, добави още  той.

В срещата се включиха председателят на Народен съюз и народен представител Румен Йончев, лидерът на Атака Волен Сидеров,  заместник- председателят на НФСБ Борис Ячев, както и депутатите Магдалена Ташева и Димитър Байрактаров говориха пред препълнената зала в родния град на Апостола на свободата Васил Левски.
 
„Всичките народи в България ще живеят под едни чисти и свети закони, както е дадено от Бога да живее човекът; и за турчинът, и за евреинът и пр., каквито са, за всичките еднакво ще е само ако припознаят законите равно с българинът. Така ще е в наша България!” С тези думи на Дякона започна речта си Каракачанов в Карлово. И подчерта, че върховенството на закона трябва да е водещо. 
 
На фона на засилващия се мигрантски натиск българският държавен глава трябва да търси диалог и със САЩ, и с Русия, и с ЕС, и с Китай, и с Индия, за да защити българския интерес.  Няма да бъде американски ястреб, бе категоричен Каракачанов. .

Той призова карловци да гласуват за тези, които не са участвали в разграбването на държавата, да изберат каузи. Предупреди хората да не се заблуждават от препълнените зали, а да бъдат бдителни, защото някои вероятно си правят сметката да фалшифицират резултатите.
 
Кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев за пореден път подчерта значимостта на обединението на патриотичните формации. Нашето обединение е важно за съдбата на България, за бъдещето. То е изстрадано и е преживяно. Този е акт има силата и ще бъде гаранция за всички успехи, за които вие ще дадете своя вот, каза Нотев.

Председателят  Румен Йончев мотивира пред жителите на Карлово  подкрепата на Народен съюз. „Президентът трябва да е личност, да е дипломат, да има нужния политически опит, да има идеи каква да е България и как да се развива. Президентството не е школа за бъдещи политици, санаториум за уморени политически кадри и място за преквалификация на бизнеслидери, за обучение и експерименти“, подчерта Йончев. Ние от Народен съюз вярваме в силата на обединението и в качествата на Красимир Каракачанов и Явор Нотев и даваме пълна подкрепа за тези кандидати.

Красимир Каракачанов и Явор Нотев са единствените достойни кандидати за президент и вицепрезидент на Република България, подчерта лидерът на Атака Волен Сидеров на финала.

На 30 октомври, от 16,00 часа, кандидатите за президент и вицепрезидент на ”Обединени патриоти” Красимир Каракачанов и Явор Нотев ще се срещнат с гражданите на Асеновград в залата на библиотеката.

От 18 ч. е срещата с пловдивчани в Концертна зала /на пл. „Централен“/.