Чудовищна нощ превзе "Арена Армеец" за HALLOWEEN на YALTA CLUB
Секция: ЛЮБОПИТНО
08 Ноември 2016 17:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Чудовищна нощ превзе "Арена Армеец" за HALLOWEEN на YALTA CLUB

/КРОСС/Като приказка в реално време премина шоуто за Halloween на YALTA CLUB. Зала „Арена Армеец" се превърна в трибуна за изява на нечувани и невиждани таланти кой от кой по-впечатляващ и креативен. Всички присъстващи се бяха постарали максимално да бъдат в крак с атмосферата и направиха събитието още по-неповторимо и незабравимо от очакваното. За поредна година интересът към него бе забележителен и залата бе изпълнена почти до краен предел.

Изпипана визуализация, ефекти, саунд, светлинно шоу и организация от най-висока класа предоставиха организаторите от YALTA CLUB на своите гости. Над 450 квадратни метра площ от екрани изпълваше залата, което даде пълната възможност на публиката, да се чувства съвсем „като у дома си".

Огромни адмирации заслужават и специалните гости - руските кралици D-queens, които с танцовата си програма пренесоха всички в своя различен свят.

Най-очакван от многобройните си фенове и фенки у нас бе канадската мега-звезда Zombie boy. Още с появата си той буквално прикова интереса към себе си. Защо ли? Защото не всеки ден можеш да видиш някой да се „реже със нож" нали? Но когато говорим за Halloween и YALTA CLUB, и невъзможното става възможно.

Звездата не пропусна да се разходи из всички възможни коридори на сцената и да се докосне до многобройните си почитатели, като наред с това раздаваше целувки и усмивки.

Музикалният акцент в шоупрограмата за загрявка бе поверен на един от резидентите на YALTA CLUB Liubo Ursiny, а специалният подарък за публиката бе така обичаният Victor Calderonе. Както винаги той се раздаде изцяло за своите български фенове и с подбора на музиката за своя сет накара дори „най-страховитите създания" да настръхнат от удоволствие.

Емоциите продължиха до изгрев, когато дори появата на слънцето навън не успя да помрачи настроението вътре. Halloween е само една нощ, но оставя след себе си хиляди спомени до следващия път.

Автор:Ива Пешева