Арман Бабикян: Борисов иска да избяга от отговорност максимално бързо
Секция: ПОЛИТИКА
23 Ноември 2016 20:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Арман Бабикян: Борисов иска да избяга от отговорност максимално бързо

/КРОСС/Прокуратурата се опитват да отговарят чрез говорителя, но не знаем какво искаме. И при действие и бездействие на прокуратурата- няма доверие. Това каза пиар експертът Арман Бабикян.

Хората са убедени, че не винаги им се казва истината, защото и медиите са на еди кой си. Спомнете си колко пъти законността на изборите беше под съмнение. Докато се стигне до съда, трябва да се съберат доказателства. Ние непрекъснато се занимаваме в най-горе-ВСС . Не виждам защо Борисов се оплаква. Ако направите едно проучване, ще видите колко кметове са станали гости на прокуратурата. Ще ви се изправи косата. Те минават през държавното обвинение и то масово. Особено след като паднат от власт. Настоящият президент не може да насрочва избори. Въпросът е кога Радев ще ги насрочи? Борисов не сгреши по отношение на собствената си персона и партия. Той не искаше да изглежда управляващ, особено когато имаше негативно отношение към него. Това, което в момента се случи на него, му дава комфортна позиция като опозиция. Той иска да избяга от отговорност максимално бързо. Дестабилизацията на страната не го интересува.

Юристът Любомир Талев обясни: За да лекуваме недоверието към институциите, недосегаеми не трябва да има. Много е важно тези обвинения да се подкрепят със солиден доказателствен материал. Румен Радев може да смени служебното правителство. На практика е възможно. Радев трябва да насрочи датата на изборите. Най-ранната дата за избори е края на март.