4G роуминг в 45 държави предлага Мтел на клиентите си
Секция: Технологии
24 Ноември 2016 10:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
4G роуминг в 45 държави предлага Мтел на клиентите си

/КРОСС/ Клиентите на Мтел могат да ползват 4G скорости на мобилния си интернет в 45 държави по света, след като компанията вече има договори за партньорство с 55 телекома.

Мтел непрекъснато разширява списъка от страни, в които клиентите могат да ползват мобилен интернет с висока максимална скорост. След като през юни компанията обяви, че това вече е възможно в съседните Гърция, Турция, Румъния, Сърбия и Македония, както и в Германия, Австрия, Хърватия, Словения и Лихтенщайн, малко след това бяха добавени Испания и Великобритания.

Към настоящия момент сърфирането в 4G е възможно също в Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Белгия, Холандия, Дания, Франция, Италия, Финландия, Ирландия, Исландия, Норвегия, Швеция, Швейцария, Израел, Русия, Молдова, Канада, Китай, ОАЕ, Тайланд, Южна Африка и други.

С най-популярната сред клиентите на телекома специална тарифа Mtel Europe Unlimited само за 6,90 лева на ден частните абонати ползват мобилен интернет до 200 MB дневно в Европейския съюз (ЕС) и Турция, а бизнес абонатите за 5,90 лв. (без ДДС) на ден ползват до 500 MB дневно с новата тарифа на компанията Business Roaming Unlimited PLUS, валидна както в ЕС и Турция, така и в препоръчителните мрежи на Македония и Сърбия. За всички останали роуминг тарифни планове и държави цената на мобилния интернет е според избрания от клиента план. Повече информация, както и всички приложими условия за посочените тарифи, можете да видите на сайта на компанията.