Алекс Богданска и Елена Пенчукова водят "Дами канят" по CodeFashion tv от 4 декември
Секция: ЛЮБОПИТНО
01 Декември 2016 15:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Алекс Богданска и Елена Пенчукова водят "Дами канят" по CodeFashion tv от 4 декември

/КРОСС/ „Дами Канят", предаването за модерната, градска жена, която се интересува от мода, култура, здравословен начин на живот и забавления. Един различен сутрешен блок, в ефира на българската модна телевизия CodeFashion TV стартира тази неделя 4-ти декември от 10:00 часа. В модерното и цветно студио, изработено от мебели GAUTIER, водещите Александра Богданска и Елена Пенчукова ще обсъждат актуални теми с интересни гости, ще коментират светските събития в България и ще ви покажат една различна ароматна неделна сутрин, която няма аналог до момента. Млади, различни, свежи и секси, градските момичета на CodeFashion TV, ще внесат неделно разнообразие във вашия дом. Гости в първи епизод и рубрики са:
1. Без вратовръзка - Любен Дилов-син и неговите сини емоции
2. Намигване по женски - Ели Методиева и Бранимир Минчев за нишовата парфюмерия в България
3. Родителска среща - Румяна Дончева - директор на училище „Захарии Круша"
4. Всеки проблем има решение - Алекс Заркова - холистичен психотерапевт
5. Освободи напрежението - Силвия Недева - за веганите в България
6. На високи токчета - с главния редактор на CodeFashion.bg, блогърката Калина Николова
7. Тя и той - Калин Цанов - психолог и хипнотерапевт

 

Гледайте „Дами канят" по CodeFashion TV, защото освен свежи и различни, ще ви бъдем и много полезни.
Българският моден канал CodeFashion TV може да намерите в мрежите на VIVACOM, MTEL/BLIZOO, BULSAT FUSION, NETERRA и 24/7 в www.codefashion.bg/live

Елена Пенчукова е магистър ПР, завършила българска филология, с редакторски профил. Магистър е и по семейна психотерапия и консултиране. От 2005 година трупа опит в различни телевизионни проекти. В 11-годишния си телевизионен стаж, тя е сценарист и редактор на седмичното предаване „В неделя с..." (водещ Димитър Цонев) по БНТ1. Работила е като автор и водещ на младежкото токшоу „На улицата", всекидневното предаване „По женски", социалното предаване „Откровено с Ели"(bbt). Тя е автор, сценарист редактор, организатор и водещ на консултативното предаване, с широк спектър социални теми: „Срещи в огледалото" по ТВ+, сценарист и водещ на психологическото предаване „На твое място" по BG ON AIR. В свободното си време обича да чете специализирана, психологическа литература, да спортува, обича да готви и да си похапва в компанията на най-близките си хора.


Александра Богданска - Мис Национален отбор 2012, предпочитан модел за модни фотосесии и кампании на български и световни марки и дизайнери. Официален репортер на Sofia Fashion Week SS2016 за Fashion TV. Телевизионна водеща в CodeFashion TV.