Предстоящи събития в страната за днес, 4 декември
Секция: Предстоящи събития
04 Декември 2016 09:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за днес, 4 декември

/КРОСС/***София.
От 14.00 часа министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще открие Годишно информационно събитие за представяне на напредъка по Оперативна програма „Региони в растеж", което ще се проведе в Античния културно-комуникационен комплекс „Сердика" (Ларгото).

***
Варна.
От 14.30 часа в Юнашки салон министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще награди световния шампион по кик бокс К1 за професионалисти Владимир Вълев - Питбула.

***
София.
От 10.00 часа в Интер Експо Център ще бъде открит 22-ият благотворителен базар в София, организиран от Международния женски клуб - София.

***
Благоевград.
В закрития плувен басейн на Спортен комплекс „Пирин" ще се проведе V турнир по плуване "GD CUP 2016".

***
Варна.
От 12.00 часа пред Катедралата ще се състои срещу нахлуването на лица без документи през границата пред Катедралата. От 14.00 часа пред ФК ще се проведе открита конференция на членовете на гражданската инициатива и всички желаещи граждани.

***
Варна.
В Двореца на културата и спорта ще се проведе втория ден от Петото открито световно първенство по карате киокушин за юноши и девойки. В края ще се състои церемонията по награждаването на най-добрите бойци.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в ДКС „Васил Левски" продължава Зимния турнир по електронни спортове „Let's Play".

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в Голяма зала на Общината ще се състои прожекция на българския филм „Летовници" и среща с актьори и творчески екип.

***
Горна Оряховица.
От 14.00 часа в Спортна зала „Никола Петров" продължава ІV Международен детски турнир „Купа Горна Оряховица".

***
Казанлък.
От 11.00 часа в Исторически музей „Искра" - Художествена галерия, Казанлък ще започне програмата от втория ден на Националния хоров фестивал в рамките на Музикални празници „Петко Стайнов".

***
Петрич.
От 10.00 часа пред входа на стадиона в Петрич се организира сборен пункт за есенно почистване на планината „Беласица".

***
Стара Загора.
В катедралния храм "Свети Димитър" ще се проведат епархийските избори за нов Старозагорски митрополит. Изборният ден ще започне с отслужването на св. Литургия в която ще вземат участие свещенослужители от епархията начело с наместника на овакантения митрополитски престол Западно- и Средноевропейски митрополит Антоний.