Броени дни до концерта на легендарната група ЛЮБЭ в София
Секция: Шоубизнес
05 Декември 2016 12:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Броени дни до концерта на легендарната група ЛЮБЭ в София

/КРОСС/ Остават броени дни до концерта на легендарната група ЛЮБЭ в Арена Армеец, който ще бъде най-мащабният и грандиозен за култовата руска формация у нас. Музикантите споделят, че нямат търпение да се срещнат отново с родната публика и обещават да изпълнят всичките си най-големи хитове, сред които "Комбат", "Солдат", "Позови Меня Тихо По Имени" и много други любими композиции.

Организаторите от Moko Solution препоръчват всички фенове на любимата група на Русия да се придвижат към залата колкото се може по-рано. Входовете на Арена Армеец ще бъдат отворени от 18:00 ч. Всички, закупили билети за седящи места на терена, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1.

Ограничено количество билети за събитието ще могат да бъдат закупени и в деня на шоуто от касите на Арена Армеец, както и от обектите в мрежата на Eventim в цялата страна.

Паркингът пред Арена Армеец ще бъде на разположение на феновете на ЛЮБЭ до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на бул. "Асен Йорданов".

Концертът ще започне точно в 20:00 часа, като няма да има подгряваща група или изпълнител, така че е препоръчително всички притежатели на билети да са заели местата си дотогава.

Напомняме, че лица до 16 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Декларацията може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси - Пропускателен режим за непълнолетни лица. Моля, ползвайте следния линк.
Подробно обяснение как да свалите декларация може да намерите ТУК.

Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност, носете с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ученическа книжка или бележник, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител! Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на Арена Армеец е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Шоуто на ЛЮБЭ е на 10 декември в Арена Армеец, а билети могат да бъдат закупени на цени от 30 до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Организатор на събитието е MOKO Solution. Актуална информация за концерта, можете да намерите и на страницата на официалното Facebook събитие - Любэ / The Best of / 10 December 2016 /Arena Armeec.